Pages Navigation Menu
Advertisement

Välkommen till SRBS årsmöte 2019!

Share Button

Mars månad är årsmötesmånad i SRBS kalender, så också i år. Den 9 mars kl. 13.00 smäller det den här gången, och platsen är Rydboholm utanför Borås.

För en klubb vars medlemmar är spridda över hela landet är det där med fysiska möten alltid något av en utmaning. Den här gången kommer årsmötet att förläggas till Södra Älvsborgs kennelklubb i Rydboholm, sju kilometer utanför Borås utmed riksväg 41 mittemot Greyhound Park, en plats som förhoppningsvis känns någorlunda lättåtkomlig för många. Och som traditionen bjuder försöker vi att få till en riktigt trevlig dag när vi ändå ses så att resan verkligen blir mödan värd.

Vi drar därför igång redan 11.30–12.30 med en föreläsning i sårvård och välmående hud med veterinär Hanna Claesson. Själva årsmötet börjar sedan kl. 13.00 och i vanlig ordning bjuder förstås klubben på fika. Dessutom fortsätter vi den trevliga traditionen med vår populära auktion!

En formell inbjudan till årsmötet med ytterligare lite mer information är på väg ut till alla medlemmar per post i dagarna. I samma kuvert finns också inbetalningsuppgifterna för fortsatt medlemskap i klubben. Observera att man för att ha rösträtt på årsmötet måste ha betalt medlemsavgiften senast den 25/2! Är du inte medlem ännu men vill bli det? Här hittar du all information du behöver för att bli medlem!

Anmälan till årsmötet sker till SRBS sekreterare, Iia Fehrm Schlichter.
E-post: iia.fehrm@telia.com
Tel: 0733-70 73 06.

Följ
Få nyheter direkt till din e-postadress.

Join other followers

Powered By WPFruits.com