Klubbinfo / Medlemskap

Ett medlemskap i SRBS ger dig tillgång till klubbens alla aktiviteter, till exempel möjlighet att starta på av klubben anordnade utställningar och jaktprov. I avgiften ingår även en koppling till Specialklubben för kontinentala fågelhundar, SKF, och du får starta på deras alla utställningar och jaktprov. Som medlem i SRBS får du nyhetsbrev i din mailbox. Här försöker vi att erbjuda en blandning av ren föreningsinformation och nyheter som rör hundvärlden i allmänhet och klubbens två raser i synnerhet.

Medlemsavgiften är 325:-/år för huvudmedlem, familjemedlem (från samma hushåll) 75:-/år.

Som uppfödare har du möjlighet att skänka ett gåvomedlemskap till dina valpköpare. Du betalar då endast 100:- per valpköpare istället för ordinarie 325 kr. Om du registrerar alla dina valpköpare som medlemmar i SRBS bjuder vi dessutom dig som uppfödare på medlemskapet nästkommande år.

Nytt år och nytt sätt att betala den årliga medlemsavgiften.

Hur betalar jag medlemsavgiften? Från och med januari 2022 sköter SKK medlemsadministrationen åt SRBS. 

Du kan betala och bli medlem i SRBS genom SKKs Medlemsguide för alla klubbar som SKK sköter medlemsadministrationen åt. Då betalar du medlemsavgiften via nätet och får kvitto och medlemsbevis via e-post. Ni kan via länken nedan ansöka och betala medlemskap hos SRBS!  – https://hundar.skk.se/medlemsguiden/  .

I slutet på året skickar SKK via post inbetalningskort tillsammans med medlemskort. Spara medlemskortet och ta med och visa upp vid behov.

Borttappat medlemkort, vad gör jag? För de klubbar som SKK sköter medlemsadministrationen åt, ska du kontakta SKKs medlemsservice, e-post: medlem@skk.se, tel: 08-795 33 44, kl 10-12 och 13-15.