Klubbinfo / Styrelse

Micael Larsson
Sekreterare och ansvarig sponsring och priser

Jag är 57 år och uppväxt i Eskilstuna. Bor sedan 1984 i Torshälla. Har jobbat i mer än 30 år som banktjänsteman men har sen några år tillbaka sjukpension. Har tidigare erfarenhet av styrelsearbete.

Min första stående fågelhund var en weimaranerhane, Spike, som jag fick förmånen att äga. Fyra år senare kom Spira, också weimaraner, till vår familj. 2019 fick vi, med bara tre veckors mellanrum, tyvärr ta farväl av dem båda. Jag hade fått nys om en braccokull och fick som tur var en valp från den. Jag behövde bara stå utan hund i 4 veckor innan Zizou (Royalty Rocks Cox Tribute to Guida) kom hem till oss. En helt fantastisk hund som jag älskar mer och mer för varje dag som går. Lättlärd, alltid glad och ställer upp på allt husse och matte hittar på. 

Viktor Steffner
ORDFÖRANDE, AVELSANSVARIG (BRACCO)

Jag heter Viktor Steffner och jag har tillsammans med min sambo Sophie haft bracco italiano sedan oktober 2016. Vi fick vår  Isa som 1,5-åring och tillsammans vi har utforskat så otroligt mycket mark (både bokstavligt och bildligt).

Jag kan ärligt säga att livet inte varit detsamma sedan oktober 2016. Jag har haft så himla roligt, jag har lärt mig otroligt mycket och jag har hittat en mängd nya intressen. Att bli med jakthund, specifikt bracco, har varit en av de bästa sakerna i mitt liv!

Daphne Blomstrand
Utställningsansvarig och aktivitetsgrupp

Joacim Nordell
LEDAMOT & JAKTPROVSANSVARIG

Jag kallas för Jocke. Jakten har funnits i hela mitt liv och min första egna hund fick jag när jag var 15  år. Efter det så har det vart en hel del hundar och olika raser som passerat. För cirka 25 år sedan så köpte jag min första stående fågelhund, en liten weimaranertik som kallades lilla Linn. Efter att hon kom in i mitt liv så blev jag fast när det gäller jakt och träning med stående fågelhundar. Så det har blivit några weimaraner, en irländsk setter och just nu lever en weimaraner, Mimmtrix Ghost Kjell,  och en bracco, Agnwills Chicka Boom med mig och min sambo Catarina.

Det jag brinner för är att få fram och visa att våra kontinentala stående fågelhundar platsar och kan hävda sig bland dom andra, mer ”vanliga” stående fågelhundarna. Därav mitt engagemang att jag hjälper andra att träna sina hundar, döma hundar på jaktprov, jagar och guidar andra jägare som vill få jaga över stående fågelhundar och att själv tävla i jakt och starta på prov med jakthundar.

Jag hoppas att jag kan vara till nytta för SRBS jakthundar och medlemmar.

Joakim Dahlberg
SAMMANKALLANDE FÖR AKTIVITETSGRUPPEN

Hej!
Mitt namn är..

Stefan Nicoladis
AKTIVITETSGRUPPEN

Hej!
Mitt namn är..

Carina Kristoffersson
AVELSANSVARIG (SPINONE), AKTIVITETSGRUPP

Jag heter Carina Kristoffersson, en infödd norrlänning som blivit permanent dalkulla sådär ”mitt i livet”. Numer bor jag i norra Dalarna i en liten by som heter Våmhus med mina tre spinonetikar Vera, hennes avkomma Cassi och Lily. På dagarna jobbar jag, sedan några år tillbaka, som inskrivningshandläggare på Lantmäteriet i Mora.

Hundintresset är något som följt mig med mig hela livet vilket innebär att jag har väldigt svårt att tänka mig ett liv utan hund i någon form. Det blir ett sätt att leva. Ett gott liv innehåller absolut minst en hund. Många olika raser har berikat mitt liv men det var mitt jaktintresse som ledde mig till spinonen som ras.

Erfarenhet av styrelsearbete finns men jag har inte varit engagerad inom hundföreningar tidigare.Jag hoppas att få bidra till att bl.a. föra fram och stärka spinone och bracco som ras och som jakthund i hela Sverige, men också samarbeta med andra rasklubbar inom SKF för gemensamma aktiviteter. Alltid kan man bidra med något någonstans och alla vill vi ju ha roligt med våra hundar, behålla deras särart och att hålla dem friska.
”Ingen kan göra allt men alla kan göra något”

Tua Larsson Manelius
WEBBREDAKTÖR OCH ANS SRBS FACEBOOKSIDA

Fick frågan om jag kunde tänkte mig att hjälpa till med klubbens hemsida. Då jag känner mig lite ringrostig på området så tänkte jag att det blir en lagom utmaning. I familjen finns braccon Zizou, vår tredje stående fågelhund, men den första jag tränar. Det är en utmanande, men väldigt rolig resa. Det finns så mycket att lära. På vägen har jag fått lära känna många fantastiska människor med mycket kunskap som de gärna delat med sig av, vilket jag är tacksam för. Jag gör vad jag kan för att ta tillvara den på bästa sätt.

Kristina Ellström
Adjungerande Kassör

Jag är 50 år, sjuksköterska sedan 29 år tillbaka men jobbar nu som enhetschef för kommunal hemsjukvård. Jag började min bana med stående fågelhund 2001 med en fantastisk weimaranertik vid namn Yatzy. 2006 på ett jaktprov såg jag bracco för första gången och blev såld!

Hösten 2007 kom min första bracco från kennel Ensemble, Biim, och vilken resa vi hade. Biim är min stamtik och idag har jag en tik hemma, Zana, som är barnbarn och barnbarnsbarn till henne.
Hundarna är mina bästa vänner, både i jakt och hemma. Jag njuter när man får det samarbetet tillsammans som kommer efter några år av träning och jakt.

Valberedning

Valberedningen har en central roll i en ideell förening. Valberednings främsta arbetsuppgift är att ge förslag till nya förtroendevalda till klubbens styrelse. Valberedningen ska ge förslag till nya ledamöter till styrelsen och till revisorer. En styrelseledamot kan inte samtidigt sitta i valberedningen.

Nedan hittar ni de personer som sitter i valberedningen:

Sammankallande: Anki Skrucha. Mejladress: anki@bracco.se , Tel: 0760-081021

Lotta Nicolaidis. Tel: 46411524671

Iia Fehrm Schlichter. Mejladress: iia.fehrm@delicato.se. Tel: 073-370 73 06