Pages Navigation Menu

Bli medlem!

Share Button

Ett medlemskap i SRBS ger dig tillgång till klubbens alla aktiviteter, till exempel möjlighet att starta på av klubben anordnade utställningar och jaktprov. I avgiften ingår även en koppling till Specialklubben för kontinentala fågelhundar, SKF, och du får starta på deras alla utställningar och jaktprov. Som medlem i SRBS får dessutom minst fyra gånger per år ett fullmatat nyhetsbrev i din mailbox. Här försöker vi att erbjuda en blandning av ren föreningsinformation och nyheter som rör hundvärlden i allmänhet och klubbens två raser i synnerhet.

Medlemsavgiften är 325:-/år för huvudmedlem, familjemedlem (från samma hushåll) 75:-/år.

Som uppfödare har du möjlighet att skänka ett gåvomedlemskap till dina valpköpare. Du betalar då endast 100:- per valpköpare istället för ordinarie 325 kr. Om du registrerar alla dina valpköpare som medlemmar i SRBS bjuder vi dessutom dig som uppfödare på medlemskapet nästkommande år. 

Gör så här: Skicka ett mail till klubbens kassör Birgitta Jönsson med dina uppgifter – namn, adress, telefonnummer, e-postadress osv. Sätt in beloppet på SRBS plusgirokonto, se nedan. Tänk på att skriva vem och vad betalningen avser. När din betalning har registrerats kommer du att få ett bekräftelsemail från Birgitta.

Plusgiro: 643 44 50-0

IBAN: SE38 9500 0099 6026 6434 4500

SWIFT: NDEASESS

Följ
Få nyheter direkt till din e-postadress.

Join other followers

Powered By WPFruits.com