Pages Navigation Menu
Advertisement

Medlemsavierna är på väg

Share Button

Under veckan kommer medlemsavierna för 2014 att dimpa ner i brevlådorna. Ett medlemskap i SRBS ger dig tillgång till klubbens alla aktiviteter, till exempel möjlighet att starta på av klubben anordnade utställningar och jaktprov.

I avgiften ingår även en koppling till Specialklubben för kontinentala fågelhundar, SKF, och du får starta på deras alla utställningar och jaktprov. Dessutom får du medlemstidningen Italienaren hem i brevlådan fyra gånger per år med information och intressant läsning om båda våra raser.

Medlemsavgiften för 2014 är 275 kr för fullbetalande medlem. Om någon ytterligare i familjen är aktiv vill vi passa på att slå ett slag för att teckna ett familjemedlemsskap för den personen. För endast 50 kr får familjemedlemmen samma förmåner som den fullbetalande medlemmen, med undantaget att vi bara skickar ett exemplar av Italienaren till hushållet.

Om du vill teckna medlemskap för en familjemedlem så lägger du bara på 50 kr/medlem när du gör din inbetalning. Skriv den nya medlemmens namn i betalningsinformationen eller skicka ett mail till kassören och meddela de nya medlemsuppgifterna. Medlemskort kommer separat. Observera att man för att räknas som familjemedlem måste vara skriven på samma adress som den fullbetalande medlemmen.

Din inbetalning behöver  vara oss tillhanda senast den 28 februari för att du ska få tidningen Italienaren utan avbrott. Vi är dock väldigt tacksamma om du betalar din medlemsavgift snarast möjligt!

Läs mer om medlemskap i klubben här.

Följ
Få nyheter direkt till din e-postadress.

Join other followers

Powered By WPFruits.com