Pages Navigation Menu
Advertisement

Vi behöver dig! Ja, just dig!

Share Button

Snart är det som bekant dags för SRBS årsmöte. Det är årsmötet som väljer ny styrelse och därför söker vi nu dig som vill vara med och påverka SRBS arbete de kommande åren.

SRBS är en liten rasklubb vars medlemmar – och styrelse – är spridda över hela vårt avlånga land. Styrelsen sammanträder på telefon, och den löpande kommunikationen sker via e-post, telefon och chatt. Det gör att alla, oavsett bostadsort, kan vara med i styrelsen på samma villkor. Nu söker dig som vill hjälpa till att fylla årets vakanser i styrelsen.

Om du nu tänker “men jag har ju bara haft spinone i ett halvår, jag kan ju alldeles för lite” eller “jag vet inte hur styrelsearbete fungerar” så sluta genast upp med det. Vi kan inte nog poängtera att vi inte nödvändigtvis söker folk som har lång erfarenhet av hundar, eller av styrelsearbete. Vi söker först och främst människor som är engagerade och som vill bidra med sina egna kunskaper och erfarenheter, vad de än må bestå i. Vi är övertygade om att många av klubbens medlemmar, utan att tänka på det, skulle vara till väldigt stor hjälp i vår styrelse. Kanske är du ordningsam och bra på att skriva eller jobbar på en redovisningsbyrå till vardags? Kanske älskar du att prata med folk och trivs bra i mässmontrar och vid utställningsringen? Kanske är det just du som genom åren blivit en fena på att fixa spons till barnens fotbollslag eller på att organisera hockeyns sommarläger? Eller så har du helt enkelt ett par timmar över till att adressera medlemsutskick framför tv:n någon gång per år. Med andra ord –alla kan tillföra något och all hjälp är galet uppskattad!

Om just du känner att det här med att sitta i styrelse kanske ändå är något för dig, eller om du känner någon som du tycker skulle passa för uppdraget vill vi att du snarast möjligt hör av dig till valberedningen. Ann-Sofie Lindén tar emot ditt namnförslag på e-post eller på telefon 070-105 42 99.

Följ
Få nyheter direkt till din e-postadress.

Join other followers

Powered By WPFruits.com