Pages Navigation Menu
Advertisement

Vem tycker du är Årets eldsjäl?

Share Button

Varje år, i samband med SKF:s årsmöte delas vandringspriset till »Årets eldsjäl« ut. Vilka som ska nomineras bestämmer rasklubbarna. Nu vill vi veta vad du tycker.

»Årets eldsjäl« är ett vandringspris instiftat av SKF för att uppmärksamma personer som genom sitt ideella arbete betyder mycket för rasklubbarnas verksamhet. Alla rasklubbar inom SKF har rätt att varje år, senast den 31 december, nominera max 3 personer/klubb. Därför vill nu SRBS styrelse att klubbens medlemmar skickar in förslag på vilka personer i vår klubb som förtjänar en nominering.

Så här skriver SKF angående vem de letar efter: »En eldsjäl är en person som genom ideellt arbete och engagemang brinner för verksamheten ute i rasklubbarna och med entusiasm tar sig an olika uppgifter för att verksamheten skall rulla på och som ser det som en självklarhet att samarbeta med andra och ständigt har medlemmarnas och hundarnas bästa i fokus.« 

Man får nominera personer som inte tillhör den egna rasklubben om man så önskar, dock måste personen vara medlem i någon av de SKF-anslutna klubbarna eller direktmedlem i SKF. För varje nominering ska en motivering till denna medfölja.
Av de nomineringar som kommit in utses sedan ”Årets eldsjäl” av SKF och priset (som är ständigt vandrande) delas ut i samband med SKF:s årsmöte.

Skicka din nominering till Jens Johansson snarast!

Följ
Få nyheter direkt till din e-postadress.

Join other followers

Powered By WPFruits.com