Jaktprov och socialt samkväm 5–6 juli!

I anslutning till SRBS ordinarie eftersöksprov söndagen den 6 juli på Bockaberg friluftsanläggning (www.bockaberg.se), 5 kilometer söder om Floda och ca 3,5 mil från Göteborg, anordnas även särskilt eftersöksprov lördagen den 5 juli på samma plats. Vi har ordnat så att deltagarna kan övernatta för en billig penning på Bockaberg mellan lördag och söndag. (Tyvärr finns ej plats för husvagnar.)

Vi kommer också att anordna gemensam grillning på lördagskvällen samt lunch lördag och söndag för den som önskar. Arrangemanget är öppet för såväl medlemmar i SRBS som övriga SKF-medlemmar.

Detta är också ett ypperligt tillfälle att vara med och se hur det går till på prov. Man är alltså väldigt välkommen att gå med som observatör på proven och därefter umgås och grilla på kvällen. Så ta chansen att se hur det fungerar och umgås med andra likasinnade två- och fyrbenta!

Kostnad: 400:-, då ingår övernattning från lördag till söndag (medtag eget sänglinne och handdukar), lunch, grillning och frukost söndag morgon.
(Delkostnader: övernattning 200:-, frukost 35:-, lunch 45:-, grillning 75:-)
OBS! Hundar skall ligga i bur på rummet, ni städar själva.

Anmälan boende och förtäring görs till Ann-Sofie Lindén, donna.liberata@gmail.com eller tel 031-55 24 74
Betalning till SRBS PG 643 44 50-0 senast den 9 juni. Glöm inte att skriva vem och vad betalningen avser!

Frågor? Kontakta Anki Skrucha på telefon 0303-643 01.

Välkomna!

OBS! Anmälan till eftersöksproven görs på sedvanligt sätt!