Pages Navigation Menu
Advertisement

Fältträning och årsmöte 21–22 mars

Share Button

Det har blivit dags för SRBS årsmöte 22 mars 2020 och vi hoppas på samma härliga uppslutning i år som vi har haft de senaste åren.

Den här gången träffas vi på Långtora Hund & Jakt, Enköping med adress Långtora Lygnesta 1, 745 96 Enköping, 8 mil utanför Stockholm.
Mötet börjar kl. 10.00, klubben bjuder på fika under mötet och lunch mellan 12.00–13.00. Vi räknar med att vara klara till kl. 14.00-14.30.

AUKTION!
Traditionen med vår populära auktion fortsätter! Vi ser även i år fram emot de otroligt fina saker som ni medlemmar skänker. Samma regler som vanligt – sakerna som auktioneras ut ska ha hundanknytning, och kan exempelvis vara tavlor, prydnadssaker, kläder, träningsredskap, täcken m.m. Det behöver inte vara nya saker. Inlämning sker på plats när ni kommer. Alla intäkter går förstås oavkortat till SRBS verksamhet och vi har som förslag att i år skänka pengarna till Australiens djur som drabbats av bränderna.
I anknytning till årsmötet erbjuder klubben möjlighet till fältträning/parsläpp på Långtora, lördagen 21 mars. Träningen startar kl. 09.00 (det går att ansluta till träningen om man kommer senare på grund av lång resväg) med avbrott för lunch. På kvällen hoppas vi att alla deltagare vill äta middag ihop.
Pris för träning: 1000kr/hund. Begränsat antal platser så först till kvarn gäller.

ANMÄLAN
I anmälan ska det framgå om du kommer till årsmötet, önskar deltar i träningen, önskar lunch på lördag och om du vill äta middag på lördagskvällen.
Lunch i restaurangen, pris: 120kr/pers (går också bra att ta med egen lunch om så önskas)
Middag 2-rätters på kvällen, pris: 350kr/pers
Boende, för de som önskar, bokas via boende@langtorahundochjakt.se vilket ni gör själva, pris: 495kr/pers, ink sänglinne & frukost. Boka snarast, rummen går åt.
Husbil/husvagn? Mejla boende@langtorahundochjakt.se för uppställningsplats och kostnad.
Anmälan till träning & årsmötet, senast 12 mars till SRBS sekreterare, Iia Fehrm Schlichter, e-post: iia.fehrm@telia.com, tel: 0733 707 306.

Varmt välkommen önskar styrelsen!

Följ
Få nyheter direkt till din e-postadress.

Join other followers

Powered By WPFruits.com