Pages Navigation Menu
Advertisement

Dags att betala medlemsavgiften

Share Button

Ett nytt år är här och därmed är det också dags att betala medlemsavgiften till SRBS. Från och med i år är det nya belopp som gäller.

Efter flera år utan höjning är medlemsavgiften från och med 2015 justerad till 325 kronor för huvudmedlem. Familjemedlem, skriven på samma adress som huvudmedlemmen, betalar endast 75 kronor.

Ett medlemskap i SRBS ger dig tillgång till klubbens alla aktiviteter, till exempel möjlighet att starta på av klubben anordnade utställningar och jaktprov. I avgiften ingår även en koppling till Specialklubben för kontinentala fågelhundar, SKF, och du får starta på deras alla utställningar och jaktprov. Dessutom får du medlemstidningen Italienaren hem i brevlådan fyra gånger per år med information och intressant läsning om båda våra raser.

Då de flesta av oss idag betalar våra räkningar via Internet sparar vi på portot och skickar inte ut några inbetalningskort i år. Vi ber dig istället helt enkelt att sätta in beloppet på klubbens Plusgiro 643 44 50-0. Glöm inte att skriva vem/vilka betalningen  avser!

Ditt nya medlemskort kommer som vanligt med posten några veckor senare. Välkommen till ett nytt år med SRBS!

PS: Önskar du av någon anledning avsluta ditt medlemskap ber vi dig meddela detta till klubbens kassör Kikki via e-post. Det underlättar mycket.

Följ
Få nyheter direkt till din e-postadress.

Join other followers

Powered By WPFruits.com