Pages Navigation Menu

Valpar

Share Button

valpsida_spinone2Om du är intresserad av att köpa en spinonevalp och vill veta lite mer om rasen samt vilka valpar som finns och/eller är planerade, är du hjärtligt välkommen att kontakta klubbens valphänvisare Jennie Jedenberg. Till valphänvisaren kan också du som är uppfödare och medlem i SRBS vända dig om du har valpar till salu som du vill ha med på hemsidan. 
Alla anmälda kullar ska uppfylla kraven för registrering hos SKK.

På den här sidan lägger vi löpande ut information om planerade och födda spinonekullar. Här hittar du även vuxna hundar som söker nytt hem.


PLANERADE/FÖDDA KULLAR


190624
Den 18 juni fick Doris 10 valpar, 4 hanhundar och 6 tikar. Alla brunskimmel. Det finns fortfarande ett par tikar som är otingade.
Tiken är alltså Doris Spinone del Mucrone, SUCH och SV 2016. HD-status A, CA-klar.
Pappan heter Islo dei Morenici. HD-status AB,  CA-klara föräldrar.
Båda hundarna används aktivt till jakt och  har bra temperament.
För mer info, se www.ekhovsspinone.se eller kontakta Ekhovs kennel på mail eller telefon: strid.christina@yahoo.se eller 0707-14 64 03.

Doris Spinone del Mucrone.

Islo dei Morenici


OMPLACERING


180611
En 1,5-årig hanhund söker nu ett nytt kärleksfullt hem. Han är självklart frisk, registrerad i SKK och vaccinerad. Föräldrar är Stannamore Bernadette Vittoria/SE 18590/2014 och Framells Durax/S22248/2009. Hör gärna av er till Michaela Schaumann för mer information, telefon 070-290 22 06 eller e-post.

Denne stilige hane söker nu nytt hem.


181204
Vi söker en lösning för vår fina spinonepojke Santuario Alfonso, ”Fonzie”, då vi inte längre kan erbjuda honom den uppmärksamhet han förtjänar. ”Fonzie” föddes i juli 2015 i Sheffield, England, och flyttade till Sverige hösten 2015 när han var 15 veckor gammal. Han är otroligt lättlärd och alltid positiv om dock lite ivrig ibland. Han har tävlat i barmarksdrag på SM-nivå och fått en del fina placeringar. Han har inte använts i jakt men enklare apportering och spår klarar han av fint och det är ägarnas brist på kunskap som begränsar honom. Med rätt förare har den här hunden alla förutsättningar i världen! Den största utmaningen med ”Fonzie” är att han lider av separationsångest. Kort kan man beskriva hans personlighet: ”life is a game and everyone is a friend” och han går inte obemärkt förbi med sin härliga attityd. ”Fonzie” kommer att ställas ut söndag 9 december på Stora Stockholm, då det finns möjlighet att träffa honom. Det finns även fler bilder på Instagram under kontot: spinonimacaroni. Det går bra att kontakta mig, ”Charlie” von Gegerfelt, på tel. 070-879 45 95 eller Peter Schröder på tel. 073-545 05 47 alternativt e-post: charlotte_vongegerfelt@hotmail.com så berättar vi mer.

“Fonzie” söker nu ett nytt hem.

Följ
Få nyheter direkt till din e-postadress.

Join other followers

Powered By WPFruits.com