Pages Navigation Menu

Valpar

Share Button

valpsida_braccoOm du är intresserad av att köpa en bracco italianovalp och vill veta lite mer om rasen samt vilka valpar som finns och/eller är planerade, är du hjärtligt välkommen att kontakta klubbens valphänvisare Jennie Jedenberg. Till valphänvisaren kan också du som är uppfödare och medlem i SRBS vända dig om du har valpar till salu som du vill ha med på hemsidan.
Alla anmälda kullar skall uppfylla kraven för registrering hos SKK.

På den här sidan lägger vi löpande ut information om planerade och födda braccokullar. Här hittar du även vuxna hundar som söker nytt hem.


PLANERADE/FÖDDA KULLAR


Fiona & Joker FOTO: Carina Wik (Joker)

UPPDATERING 180613 – två hanvalpar är fortfarande otingade. Välkommen att höra av dig vid intresse!

17 april föddes fyra valpar, tre hanar och en tik, på Kennel Silver Hunt’s. Tik är J Silver Hunt’s Roma af Yatzy, “Fiona”, och hane J Konan Di Val Ravanaga, “Joker”, (import Italien, ägare: Anki Skrucha).

Meriter “Fiona”: HD A Fältprov : 1×1:a pris ökl, 1×2:a pris ekl, 1×1:a pris ekl. Anlagsklass viltspår gk.
Meriter “Joker”:  HD B Fältprov : 4×2:a pris ökl.

För mer information, kontakta Kikki Ellström. Alla kontaktuppgifter finns på uppfödarsidan.


OMPLACERING/FODERVÄRD


180401
Nuits Fragola, »Dobbie«, är en braccotik på 1,5 år (född 160808) som behöver ett nytt aktivt hem. Hon går gärna lös på promenaderna i skogen och på landet. Hon håller sig på ett avstånd på max 100 meter, så vill man ha en uppmärksam och nyfiken hund som inte springer runt fötterna att snubbla över så är Dobbie en perfekt partner. Hon bor nu i lägenhet i Umeå vilket går bra och är van vid att vara hemma ensam på dagarna med en promenad på lunchen. Hon går bra ihop med alla hundar och har aldrig visat aggressivitet mot varken tikar, hanhundar eller människor, med undantag för visst resursförsvar mot husse och matte om hon fått tag på en strumpa eller två. 

Hon behöver aktivt hem där träning och samarbete är viktigast. I det nya hemmet får hon gärna vara ensamhund eller tillsammans med äldre hundar i hennes storlek som kan guida henne. Hon har viss lydnadsträning och älskar aktiviteter så som drag, nosework och spår. Med träning kan hon bli en fantastisk jakt- eller agilityhund för den som vill det.

Dobbie är en frisk hund utan kända problem eller sjukdomar, är alltid pigg, sällskaplig och glad. En typisk bracco på alla sätt! 
SKK info: https://hundar.skk.se/hunddata/Hund.aspx?hundid=3162344

För vidare frågor ring Lina och Jon på telefon 070-873 87 48 eller hör av dig via e-post: fransson.jon@gmail.com.

“Dobbie” söker nytt hem.

 

Följ
Få nyheter direkt till din e-postadress.

Join other followers

Powered By WPFruits.com