2020 – ett mycket annorlunda år

Nu börjar vi närma oss slutet av ett mycket annorlunda år. Covid-19 har gjort att vi tyvärr fått ställa in flera av våra planerade aktiviteter, men trots det har vi haft några möjligheter att delta på de prov som genomförts och vi har haft en hel del fina framgångar för våra raser. Här kommer en sammanställning från höstens fältprov, både ifrån SRBS och andra klubbars regi. 

bracco italiano                     spinone

Ukl:                                        Ökl:

2:a pris 4st                             2:a pris 4 st

3:e pris 1 st

Ökl

1:a pris 1st

2:a pris 8 st

Ekl

1:a pris 3 st

2:a pris 1 st

I september fick Cara Compania Fida ”Fida” tillsammans med ägare Tomas Larsson sitt jaktprovschampionat. Därtill i oktober månad fick Gizmo Venator d’Ursus ”Ripley”  tillsammans med förare Tina Gavling sitt jaktprovschampionat. Stort grattis till mycket fina meriter!

Fältträningar 2020

Två träningar har vi kunnat genomföra. I samband med klubbens årsmöte i september på Långtora. Ett tiotal hundar fick möjlighet till parsläpp på marker med gott om fågel. Helgen den 31/10-1/11 var det dags för en träningshelg hos Agneta Andersson i Vedevåg. En härlig blandning av klubbmedlemmarnas hundar, bracco italiano, spinone, pudelpointer och picard fick ta del av Agnetas träning och goda råd.

Styrelsen planerar nu för fullt inför 2021 och vi försöker hitta alternativa aktiviteter som vi ska kunna genomföra under rådande omständigheter. Har ni några idéer och förslag är ni välkomna att höra av er. Glöm inte bort att skicka in era resultat och ansöka till Årets Italienare. Statuter hittar ni här.

SRBS vill även passar på att rikta ett stort tack till alla våra medlemmar, som med ett gemensamt intresse tillsammans med våra fantastiska hundar har ställt upp och bidragit till att våra få aktiviteterna blivit trevliga dagar med jaktträning och jaktprov.

Vi skulle tycka det vore roligt om ni skickar in julhälsningar ifrån era pälsklingar för publicering på vår hemsida. Vi tar nu sikte på nästa år och till dess önskar vi i SRBS styrelse er alla en God Jul och Gott Nytt år! Var rädda om er och ta hand om varandra ‍‍.

Kikki Ellström

Ordförande SRBS

Julhälsning ifrån Silver Hunt’s Villa Di Capezzana ”Zana”.

 

Julhälsningar ifrån Cara Compania ”Fido” och Bosco del Tasso ”Cicero”.