Pages Navigation Menu
Advertisement

Trevlig medlemshelg med många aktiviteter

Share Button
Den 19–21/5 hade SRBS, Rasklubben för bracco italiano och spinone, träff vid fantastiska Skutesjön i Marks kommun. Medlemmarna fick där möjlighet att träna vattenapportering, släpspår, rallylydnad och nosework.
 
Vi vill speciellt tacka Annie Udéhn och Ellinor Andersson som ställde upp och delade med sig av sina erfarenheter i rallylydnad och nosework till våra deltagare. Ett gigantiskt tack till Peter Andreasson som agerade kock under träffen  och fick stående ovationer för sin goda mat. Vad är en träff utan god mat?!
Även Rebecca och Carin Billström får ett hurra för sitt engagemang i träffen då Anki i sista minuten fick förhinder att deltaga på grund av en parningsresa med hunden.
 
Att som klubb arrangera medlemsträffar är viktigt eftersom det ger medlemmarna chans att träffas och lära känna varandra. På lördagen bjöd SRBS medlemmarna på grillkväll och trivsel med poängpromenad.
Nästa år blir det ingen vanlig medlemsträff då klubben firar jubileum och lägger alla krafter på det arrangemanget. Officiell utställning, jaktprov och seminarium om våra raser kommer då att arrangeras i Vårgårda/Tånga Hed.
Boka redan nu in 14–16/9 2018 i era almanackor!

De härliga bilderna i bildspelet här nedanför är alla tagna av Bengt Svensson.

Följ
Få nyheter direkt till din e-postadress.

Join other followers

Powered By WPFruits.com