Pages Navigation Menu

Styrelsen

Share Button

ORDFÖRANDE

 

 

Kikki Ellström
Tel: 070-266 60 48
Maila Kikki!

Jag är snart 45 år och jobbar sedan 24 år tillbaka som sjuksköterska inom hemsjukvården. Bor i villa i Klågerup med man och 2 söner (dottern är utflyttad) och mina två bracco »Biim« och »Charlie«. Jag gillar att träna mina hundar och mig själv så det blir nån mil i veckan i joggingspåret. Förutom de två hundarna jag har hemma har jag också två på halvfoder, »Fiona« och »Abbi«. Jag började min bana med weimaraner men blev helt såld när jag träffade på bracco på ett jaktprov, detta var rasen för mig! Hundarna är mina bästa vänner, både i jakt och hemma. Jag njuter när man får det samarbetet tillsammans som kommer efter några år av träning och jakt.

VICE ORDFÖRANDE/SEKRETERARE

 

 

Iia Fehrm Schlichter
Tel: 073-370 73 06
Maila Iia!

Sent i åren kom idén att ta jägarexamen och i samband med det även skaffa hund som skulle passa intresset för djur, natur och jakt. Valet föll på spinone och 2014 kom vår första hund, »Fido« från Cara Compania. Sex månader senare kom »Cicero« från Bosco del Tasso, import från Tyskland.
Jag, tillsammans med min man Rolf, tar alla tillfällen som finns att delta i lydnadsträning, jaktträning, fältträning m.m. med hundarna. Tiden däremellan arbetar jag som HR-chef i större organisationer, bor i Stockholm men drömmer om att byta vår stuga i Älvkarleby till ett ställe i södra Sverige. Jag hoppas kunna vara med och arbeta för att våra hundar får ta större plats som jakthundar i Sverige och få ta del av deras fantastiska arbete.

LEDAMOT & JAKTPROVSANSVARIG

 

 

Joacim Nordell
Tel: 073-516 87 14
Maila Jocke!

Jag kallas för Jocke. Jakten har funnits i hela mitt liv och min första egna hund fick jag när jag var 15  år. Efter det så har det vart en hel del hundar och olika raser som passerat. För cirka 25 år sedan så köpte jag min första stående fågelhund, en liten weimaranertik som kallades lilla Linn. Efter att hon kom in i mitt liv så blev jag fast när det gäller jakt och träning med stående fågelhundar. Så det har blivit några weimaraner, en irländsk setter och just nu lever en weimaraner, Mimmtrix Ghost Kjell,  och en bracco, Agnwills Chicka Boom med mig och min sambo Catarina.
Det jag brinner för är att få fram och visa att våra kontinentala stående fågelhundar platsar och kan hävda sig bland dom andra, mer ”vanliga” stående fågelhundarna. Därav mitt engagemang att jag hjälper andra att träna sina hundar, döma hundar på jaktprov, jagar och guidar andra jägare som vill få jaga över stående fågelhundar och att själv tävla i jakt och starta på prov med jakthundar.
Jag hoppas att jag kan vara till nytta för SRBS jakthundar och medlemmar.

LEDAMOT

 

 

Nina Andersson
Tel: 070-775 00 59
Maila Nina!

Jag heter Nina Andersson är 51 år och bor i Roslagen. Jag arbetar som personlig assistent och mina största intressen är hundar och träning och jag tränar/tävlar barmarksdrag med hundarna. Jag är utbildad SBK-instruktör i allmänlydnads och specialsök/nosework. Jag har även utbildat och arbetat som Skolhundsteam under några år. 
Jag har en braccotik på snart 7 månader och hon är min andra bracco. Vi har även fyra andra hundar. Vi är nya inom jakthundsträningen och har precis kommit igång med den. Det är jättespännande att se bracco “in action” och vi ser verkligen fram emot att lära oss mer och även att knyta nya kontakter och lära känna nya människor.

LEDAMOT

 

 

Linda Lund
Tel: 070-496 37 31
Maila Linda!

Jag heter Linda Lund, är i min bästa ålder och arbetar som medicinsk fotterapeut på min egen mottagning i Ängelholm. Jag har äran att vara mormor till ett härligt gäng ungar och bor i Ugglehult på Hallandsåsen vid Västersjön. Jag är jägare och hundägare till en gråhund, en laika som jag jagar björn och älg med och en liten cockerpoo som jobbar med kantarellsök. Sommaren 2017 fick jag min underbara italienska spinonetik, vit med orangea tecken, en underbar hund. Hon är med mig överallt! Hon är med på jobb varje dag, även på hembesök hos patienter. Där jag är, där är Majken – en glad, stabil och rolig hund.
Jag har sedan 2016 involverat mig i fågeljakt med stående fågelhund. Det är fantastiskt att träna och samarbeta så intensivt tillsammans på jakt. Jag bor stundom i Norrland (Junsele). Där är Majken i sitt esse och det har redan blivit ett par tjädrar. Jag gillar ripjakt i fjällen och utövar även björnjakt i Kanada. Det bästa är mat i ryggsäcken, Majken vid sidan och bössan på ryggen.

1:A SUPPLEANT

 

 

 

Viktor Steffner
Tel: 072-727 22 77
Maila Viktor!

Jag heter Viktor Steffner och jag har tillsammans med min sambo Sophie haft bracco italiano sedan oktober 2016. Vi fick vår  Isa som 1,5-åring och tillsammans vi har utforskat så otroligt mycket mark (både bokstavligt och bildligt). 
Jag kan ärligt säga att livet inte varit detsamma sedan oktober 2016. Jag har haft så himla roligt, jag har lärt mig otroligt mycket och jag har hittat en mängd nya intressen. Att bli med jakthund, specifikt bracco, har varit en av de bästa sakerna i mitt liv!

ADJUNGERAD KASSÖR

 

 

Birgitta Jönsson
Tel: 070-671 91 77
Maila Birgitta!

Jag är en pensionär som levt med hundar i 66 år, först rottweiler och sedan pointer när jag träffade maken Lars. Efter det blev det golden och slutligen spinone sedan 1994 då sonen köpte en. Nu har vi sex spinonar. Jag har varit aktiv i Ängelholms hundungdom sedan 1970-talet och är det fortfarande. Tycker det är mycket roligt att träna hund men inte att tävla så det står Lars för.

VALPHÄNVISARE

 

 

Jennie Jedenberg
Tel: 070-272 71 23
Maila Jennie!

Jag är ursprungligen från Göteborg men 2007 flyttade jag några mil utanför staden tillsammans med man, dotter och hundar. När jag inte umgås med familjen, hundarna och andra hundtokiga, arbetar jag som gymnasielärare. Mitt hundintresse kan nog sägas ha gått i arv, eftersom det i min familj fanns saluki under hela min uppväxt. Dessa släpade jag med mig på utställning, lydnad, spår, drag, agility, lure coursing och mycket annat. 2002 föddes min första bracco, Grappa. Hon öppnade dörren för jakt och jaktträning. Efter henne har det även funnits korthårig kanintax och strävhårig vorsteh i vår familj. För närvarande utgörs familjens hundbestånd av Grappas 2-åriga dotterdotter Asti och cocker spaniel-valpen Pimm’s.

AVELSFRÅGOR

Avelsfrågor hanteras av avelsgruppen och samordnas av Iia Fehrm Schlichter, se kontaktuppgifter högre upp på sidan.

WEBBREDAKTÖR

 

 

Angelica Hemlin
Tel: 070-644 53 88
Maila Angelica!

Presentation av Angelica kommer inom kort!

 

Följ
Få nyheter direkt till din e-postadress.

Join other followers

Powered By WPFruits.com