Pages Navigation Menu
Advertisement

Viktig information inför årsmötet

Share Button

Med anledning av coronaviruset covid-19:s framfart över världen kommer här lite information inför SRBS annalkande årsmöte.

SRBS prioriterar alltid säkerhet och hälsa och för att om möjligt minska risken för spridning av coronaviruset covid-19 är vi tacksamma om du inte deltar på årsmötet och meddelar oss detta… 

… om du eller någon i din närhet de senaste 14 dagarna före årsmötet varit i ett område med smittspridning (i skrivande stund är detta Kina, Hongkong, Iran, Sydkorea, norra Italien och delstaten Tyrolen i Österrike).

… om du varit i kontakt med någon som har covid-19 eller symtom som tyder på sjukdomen.

… om du uppvisar förkylningssymtom, feber och/eller hosta.

Eftersom direktiven kan ändras med kort varsel allt eftersom forskningen går framåt och situationen förändras hänvisar vi till www.krisinformation.se där du alltid hittar den senaste informationen. Där finns till exempel utpekade smittspridningsområden listade. 

Och till alla som mår bra och inte har utsatts för uppenbar smitta, väl mött på årsmötet den 22 mars!


Vi tar också tillfället i akt och informerar om två viktiga telefonnummer. Om du nyligen varit i ett land där smittspridning pågår och nu har symtom, ring 1177. För allmänna frågor om coronaviruset covid-19, ring 113 13.


 

Följ
Få nyheter direkt till din e-postadress.

Join other followers

Powered By WPFruits.com