Pages Navigation Menu

Styrelsen

ORDFÖRANDE/ANSV. UTGIVARE


Kikki Ellström
Granvägen 7
233 76 Klågerup
Tel: 070-266 60 48
Maila Kikki!

Jag är snart 45 år och jobbar sedan 24 år tillbaka som sjuksköterska inom hemsjukvården. Bor i villa i Klågerup med man och 2 söner (dottern är utflyttad) och mina två bracco »Biim« och »Charlie«. Jag gillar att träna mina hundar och mig själv så det blir nån mil i veckan i joggingspåret. Förutom de två hundarna jag har hemma har jag också två på halvfoder, »Fiona« och »Abbi«. Jag började min bana med weimaraner men blev helt såld när jag träffade på bracco på ett jaktprov, detta var rasen för mig! Hundarna är mina bästa vänner, både i jakt och hemma. Jag njuter när man får det samarbetet tillsammans som kommer efter några år av träning och jakt.

VICE ORDFÖRANDE/PR-ANSVARIG


Anki Skrucha
Sandvadet 15
442 90 Kungälv
Tel: 0303-643 01
Maila Anki! 

Jag arbetar på en högstadieskola som lärar- och elevcoach. Fritiden ägnar jag åt mina hundar. Jag dömer även jaktprov och är mycket engagerad i både SKF och SRBS. Jag har ägt tre spinone. 1994 importerade jag min första bracco italiano »Daria« från kennel Olympos i Danmark. Därmed startade jag också uppfödning under prefixet Ensemble. Både bracco och spinone tilltalar mig eftersom de är så oerhört snälla med allt och alla. Att ha raserna i flock tillsammans fungerar oerhört bra. Jag ställer ut hundarna, startar på jaktprov, de jagas med och går på eftersök. Men först och främst är de mina kompisar/familjemedlemmar. Jag hoppas kunna bidra till att skapa en aktiv klubb och vara lyhörd för medlemmarnas önskemål och förslag.

SEKRETERARE


Sofie Klemmensen
Okome-Tubbared 114
311 61 Ullared
Tel: 076-906 25 83
Maila Sofie!

Jeg bor i halländska Okome och har to bracco, Sequins Baveno kaldet »Jurre« og Maximus Compatriota di Bonfini kaldet »Maximus«/»Maxi«. Det var først slet ikke meningen at jeg skulle have en bracco, jeg var på jagt efter en sabueso espanol, men den beslutning fik Jurre’s opdrætter Casper hurtigt lavet om på. Casper søgte nemlig et nyt hjem til Jurre, og det var kærlighed ved første blik – arbejdsivrig, trofast og ven. Jurre og Maximus vil bli brugt til udstilling, træning, vildspor og jagt og jeg vil forsøge at arbejde på mere åbenhed om hvordan man træner sin hund op til at kunne klare markprøve/vildspor prøverne her i Sverige, da jeg synes det er rigtigt svært at gennemskue som ny i Sverige.

LEDAMOT & JAKTPROVSANSVARIG


Martin Adner
Södergatan 15
514 34 Tranemo
Tel: 0325-700 11, 070-281 95 45
Maila Martin!

Jag är ursprungligen från Gävle men har på diverse omvägar nu hamnat i Tranemo där jag arbetar som GIS-samordnare åt kommunen. Här bor jag tillsammans med fru, Cicci och våra två tjejer. Jag har hållit på aktivt med hund sedan 15-årsåldern och hade min första kull när jag var 17. Har mestadels fött upp springer spaniel men även några kullar på amerikansk och engelsk cocker under prefixet »Goldflames«. Jag har alltid varit väldigt aktiv i diverse styrelser och jobbat både för rasklubbar och SKK med olika uppdrag. Det blev ett uppehåll med hunderiet när vi fick barn, då dessa föddes utan immunförsvar men nu är vi igång igen. Bracco stötte jag på när jag var 18 och bodde i Italien o jobbade på kennel där. Jag såg dem jaga och på utställning, fastnade för rasen och har följt dem på håll sedan dess och tänkte att nu när vi börjar om så får det bli en sådan. En breton har vi också blivit med då Cicci (min fru) tycker braccon är lite för snabb för henne att visa i ringen. Fritiden ägnas gärna åt jakt i alla dess former men även till stor del åt havslivräddning som jag både tävlar och instruerar i. Jag hoppas kunna bidra med den erfarenhet jag samlat på mig under åren både vad gäller jakt och avelsfrågor.
Tveka inte att ringa eller maila om ni vill komma i kontakt med mig!
(Martin delar posten som jaktprovsansvarig med Anki Skrucha.)

LEDAMOT & AVELSANSVARIG

Posten delas mellan Martin Adner och Anki Skrucha, se kontaktuppgifter här ovan.

LEDAMOT & AKTIVITETSANSVARIG


Rolf Andersson
Boråsvägen 251
570 11 Rydal
Tel: -
Maila Rolf!

Presentation av Rolf kommer inom kort!

LEDAMOT & ANSVARIG FÖR SPONSRING, PRISER & POKALER


Iia Fehrm Schlichter
Norrholmsgränd 14
127 41 Skärholmen
Tel: 073-370 73 06
Maila Iia!

Sent i åren kom idén att ta jägarexamen och i samband med det även skaffa hund som skulle passa intresset för djur, natur och jakt. Valet föll på spinone och 2014 kom vår första hund, »Fido« från Cara Compania. Sex månader senare kom »Cicero« från Bosco del Tasso, import från Tyskland.
Jag, tillsammans med min man Rolf, tar alla tillfällen som finns att delta i lydnadsträning, jaktträning, fältträning m.m. med hundarna. Tiden däremellan arbetar jag som HR-chef i större organisationer, bor i Stockholm men drömmer om att byta vår stuga i Älvkarleby till ett ställe i södra Sverige. Jag hoppas kunna vara med och arbeta för att våra hundar får ta större plats som jakthundar i Sverige och få ta del av deras fantastiska arbete.

LEDAMOT


Tina Gavling
Björsbovägen 121
424 91 Olofstorp
Tel: 073-231 74 49
Maila Tina! 

Presentation av Tina kommer inom kort!

1:A SUPPLEANT


Tina Toivonen
Simtuna Storbo 2
749 71 Fjärdhundra
Tel: 076-188 17 38
Maila Tina!

Jag heter Tina och bor med mina två hundar i skogen 2 mil utanför Enköping. Min äldsta hund är en Ridgeback född -12 som heter Wilco, och den yngre är en Braccotjej född -16 som heter Aste.
Jag älskar att träna, tävla och prova nya aktiviteter med mina hundar. Vi är just nu aktiva inom mestadels tävlingslydnad, jakt och spår.

2:A SUPPLEANT


Emilie Kjellin
Äskekärr Tussängen
519 95 Tostared
Tel: 076-105 72 35
Maila Emilie!

Mitt namn är Emilie Kjellin och jag är 25 år och bor på landet i en liten by som heter Tostared. Jag bor tillsammans med min sambo och mina två hundar och är snart färdigutbildad förskollärare. Mina hundar är en braccotik som heter »Bessie« och en basset hound-hane som heter »Conny«. Jag och mina hundar hittar på många olika saker tillsammans och några av de aktiviteter vi gör är att träna viltspår, rallylydnad, agility, barmarksdrag, trickträning och långa promenader. Jag och Bessie har provat på jaktträning av olika slag och känner att vi absolut vill lära oss mer om detta. Bessie kom in i mitt liv som en virvelvind där jag kände att jag inte riktigt visste vart jag skulle börja för att förstå mig på henne. Men det tog inte lång tid förrän den där hunden, med allt vad det innebar, satte sig rakt i mitt hjärta. Och vi har lärt oss mycket tillsammans och mer vill vi lära oss. Bracco italiano är en ras som jag fallit för och vill lära mig mer om.

ADJUNGERAD KASSÖR


Birgitta Jönsson
Össjö Boarpsväg 230
266 91 Munka-Ljungby
Tel: 070-671 91 77
Maila Birgitta!

Jag är en pensionär som levt med hundar i 66 år, först rottweiler och sedan pointer när jag träffade maken Lars. Efter det blev det golden och slutligen spinone sedan 1994 då sonen köpte en. Nu har vi sex spinonar. Jag har varit aktiv i Ängelholms hundungdom sedan 1970-talet och är det fortfarande. Tycker det är mycket roligt att träna hund men inte att tävla så det står Lars för.

VALPHÄNVISARE


Jennie Jedenberg
Gårdavägen 4
511 63 Skene
Tel: 070-272 71 23
Maila Jennie!

Jag är ursprungligen från Göteborg men 2007 flyttade jag några mil utanför staden tillsammans med man, dotter och hundar. När jag inte umgås med familjen, hundarna och andra hundtokiga, arbetar jag som gymnasielärare. Mitt hundintresse kan nog sägas ha gått i arv, eftersom det i min familj fanns saluki under hela min uppväxt. Dessa släpade jag med mig på utställning, lydnad, spår, drag, agility, lure coursing och mycket annat. 2002 föddes min första bracco, Grappa. Hon öppnade dörren för jakt och jaktträning. Efter henne har det även funnits korthårig kanintax och strävhårig vorsteh i vår familj. För närvarande utgörs familjens hundbestånd av Grappas 2-åriga dotterdotter Asti och cocker spaniel-valpen Pimm’s.

 

 

 

Följ
Få nyheter direkt till din e-postadress.

Join other followers

Powered By WPFruits.com