Pages Navigation Menu

Valpar

valpsida_braccoOm du är intresserad av att köpa en bracco italianovalp och vill veta lite mer om rasen samt vilka valpar som finns och/eller är planerade, är du hjärtligt välkommen att kontakta klubbens valphänvisare Jennie Jedenberg. Till valphänvisaren kan också du som är uppfödare och medlem i SRBS vända dig om du har valpar till salu som du vill ha med på hemsidan.
Alla anmälda kullar skall uppfylla kraven för registrering hos SKK.

På den här sidan lägger vi löpande ut information om planerade och födda braccokullar. Här hittar du även vuxna hundar som söker nytt hem.


PLANERADE/FÖDDA KULLAR


royaltyrocks_2017
170227
Kennel Royalty Rocks planerar en valpkull mellan SEVCH DKJV-15 KBHJV-15 KBHV-15 Royalty Rocks Piece of My Heart »Yodi« (Höfter: A / Armbågar: UA) och PLCH Antonio od Zelene Nadeje (Höfter: A / Armbågar: UA)

För mer information, kontakta Tina Gavling. Alla kontaktuppgifter finns på uppfödarsidan.


OMPLACERING/FODERVÄRD


Royalty Rocks Moves Like Jagger letar nytt hem på grund av av sjukdom i hans tidigare hem. Han behöver komma till någon med mycket tid, kärlek och tålamod. Han är energisk, lättlärd och glad men behöver mycket tid/träning för att komma till sin rätt. Han fungerar ihop med alla hundar och är snart 1 år gammal. Han är efter välmeriterade (jakt, viltspår, utställning, lydnad och rallylydnad) och friröntgade föräldrar.

Du kan läsa mer om »Jagger« på www.royaltyrocks.se.

Följ
Få nyheter direkt till din e-postadress.

Join other followers

Powered By WPFruits.com