Pages Navigation Menu

Valpar

valpsida_braccoOm du är intresserad av att köpa en bracco italianovalp och vill veta lite mer om rasen samt vilka valpar som finns och/eller är planerade, är du hjärtligt välkommen att kontakta klubbens valphänvisare Jennie Jedenberg. Till valphänvisaren kan också du som är uppfödare och medlem i SRBS vända dig om du har valpar till salu som du vill ha med på hemsidan.
Alla anmälda kullar skall uppfylla kraven för registrering hos SKK.

På den här sidan lägger vi löpande ut information om planerade och födda braccokullar. Här hittar du även vuxna hundar som söker nytt hem.


PLANERADE/FÖDDA KULLAR


royaltyrocks_2017
171102
Hos kennel Royalty Rocks föddes den 17 oktober elva valpar, sju tikar och fyra hanar, mellan SEVCH DKJV-15 KBHJV-15 KBHV-15 Royalty Rocks Piece of My Heart »Yodi« (Höfter: A / Armbågar: UA) och PLCH Antonio od Zelene Nadeje (Höfter: A / Armbågar: UA) under hösten 2017.

För mer information, kontakta Tina Gavling. Alla kontaktuppgifter finns på uppfödarsidan.171102
Hos kennel Silver Hunt's  föddes den 30/11 tio valpar, 7 hanar och tre tikar, efter Silver Hunt's Ab Imo Pectore (HD A) och Polceveras Massimo (HD A).
För mer information, kontakta Kikki Ellström. Alla kontaktuppgifter finns på uppfödarsidan.


OMPLACERING/FODERVÄRD


180214
Nuits Fragola, "Dobbie", är en braccotik på 1,5 år som behöver ett nytt aktivt hem. Så här berättar hennes nuvarande familj:

"Dobbie går gärna lös på promenaderna i skogen och på landet. Hon håller sig på ett avstånd på max 100 meter, så vill man ha en uppmärksam och nyfiken hund men som inte springer runt fötterna att snubbla över så är Dobbie en perfekt partner.

Hon bor nu i lägenhet i Umeå vilket går bra och är van vid att vara hemma ensam på dagarna med en promenad på lunchen. Hon går bra ihop med alla typer av hundar och har aldrig visat aggressivitet mot varken tikar, hanhundar eller människor, med undantag för visst resursförsvar mot husse och matte om hon fått tag på en strumpa eller två. Hon behöver dock ett aktivt hem där träning och samarbete är viktigast. Hon har viss lydnadsträning men koppelgången står högst på listan av träning som prioriteras. Nosework och spår är aktiviteter som hon verkligen uppskattar, och med samarbetsträning kan hon bli en fantastisk jakt- eller agilityhund för den som vill.

Dobbie har inga kända problem eller sjukdomar och är alltid pigg, sällskaplig och glad. En typisk bracco på alla sätt"

För vidare frågor kontakta Lina och Jon på tel. 0708-738 748 eller e-post fransson.jon@gmail.com 

SKK info: https://hundar.skk.se/hunddata/Hund.aspx?hundid=3162344

 

Följ
Få nyheter direkt till din e-postadress.

Join other followers

Powered By WPFruits.com